miercuri, 14 octombrie 2009

Iarasi despre Alain Robert

http://www.rucksack.ro/


Pe 8 octombrie a.c., căţărătorul francez Alain Robert a avut nevoie de 36 de minute pentru a urca “vârful” Turnului Ariane (152m înălţime) din Paris. Ascensiunea a făcut-o în stilul său obişnuit, solo integral, în espadrile şi cu doi săculeţi de magneziu.


Tot ca de obicei, au existat spectatorii improvizaţi şi cameramani care au aplaudat şi filmat, precum şi poliţişti pe acoperiş, aşteptând finalizarea căţărării lui Alain.


Supranumit “Omul Păianjen” de către presa internaţională, Alain Robert are în palmares aproximativ 90 de clădiri înalte din lume, inclusiv Turnul Eiffel, New York Times Building, Empire State Building, Golden Gate din San Francisco, Luxor Hotel Pyramid din Las Vegas şi Turnurile Petronas din Kuala Lumpur.


Filmul ascensiunii poate fi văzut mai jos:


http://www.dailymotion.com/video/xaqrf5_alain-robert-escalade-la-tour-arian_sport


(sursa: planetmountain.com)

6 comentarii:

  1. Salut!!! Sunt Vlad de la Radio Whisper un radio dedicat bloggerilor si celor din jur este anti manele,felicitari pentru blog chiar este frumos noi de cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol, noi o sa iti adaugam link daca ai dori sa ne promovezi adica sa ne sustii cu acest proiect de radio, si ne gandim sa iti luam un interviu, adica vrem sa luam interviu la multi bloggeri, sa vedem cum gandesc noi suntem aici on cu muzica pentru voi adauga id-ul nostru radiowhisper_com sa vorbim si suntem alaturi de tine si la bine si la rau iti multumesc pentru timpul acordat vorbim pe mesneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com. Respect Si Te asteptam la interviu daca doresti!

    RăspundețiȘtergere
  2. O realizare extrema :) super tare, ce mi-as dori sa fiu si eu un locul lui o data :D super tare

    RăspundețiȘtergere
  3. Este senzational acest om, nu imi pot imagina la ce se gandste in timp ce escaladeaz

    RăspundețiȘtergere